Системата за противовъздушна отбрана е действала задоволително срещу , но има какво

...
Системата за противовъздушна отбрана е действала задоволително срещу , но има какво
Коментари Харесай

Путин писа задоволителен 3 на ПВО на Москва

Системата за противовъздушна защита е  действала задоволително срещу , само че има какво да се усъвършенства, съобщи съветският президент Владимир Путин, представен от " Интерфакс ".

" Системата за противовъздушна защита на Москва е работила безпроблемно, приемливо ", съобщи Путин в отговор на въпрос на Светлана Чупшева, общоприет шеф на Агенцията за обществени начинания.

Руският водач разяснява утринната офанзива на БЛА против столицата и района по време на посещаване в креативното пространство " Зотов " .

" Със същите проблеми се сблъскахме и на летището Хмеймим в Сирия. Площта на нашата авиобаза " Хмеймим " и Москва, голям европейски мегаполис, просто не могат да се съпоставят ", сподели президентът.

" Ясно е какво би трябвало да се направи, с цел да се уплътни противовъздушната защита в столицата . Ние ще го създадем ", акцентира Путин.

Той е уверен, че Киев е атакувал жилищни здания в Москва и Московска област в отговор на съветския удар по един от центровете за взимане на решения - щаба на украинското военно разузнаване.

" Вече говорихме за опцията за удари по центрове за взимане на решения . Разбира се, щабът на военното разузнаване, който беше ударен преди два или три дни, също попада в тази категория ", сподели той.

Путин съобщи: " В отговор киевският режим демонстративно избра различен метод да се опита да сплаши Русия, да сплаши съветските жители и да нанесе удари по жилищни здания. "

" Това, несъмнено, е явен симптом за терористична активност ", добави той.

Той сподели още, че Киев предизвика съветската страна да работи по огледален метод.

" Обезпокоен съм от опитите за провокиране на ответна реакция от страна на Русия. Очевидно това е изчислено на: да ни предизвикат към огледални дейности. Ще забележим какво да вършим по този въпрос ", загатна Путин.

Киев, нито за втората офанзива с дрон против Москва.

В Москва. Тогава провоенни блогъри предвидиха, че може да има офанзиви с дронове против съветската столица.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР